dimecres, 18 d’abril del 2012

El govern de CiU desestima la resolució contra l'abocador de Sant Mateu

Aquest matí  de dimecres, 18 d’abril de 2012, s’han presentat i votat a la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya les tres propostes de resolució següents, relatives  a la instal·lació d’un abocador de bales al terme municipal de Sant Mateu tocant a Callús:
1.   Proposta de resolució sobre l'emplaçament d'un abocador de residus a la zona de la Vinya del Tot, a Sant Mateu de Bages (Tram. 250-00780/09)


Grup Parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa; Salvador Milà i Solsona, del Grup Parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa; Laura Massana Mas, del Grup Parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa

2.       Proposta de resolució sobre la no-autorització de l'emplaçament d'un abocador de residus d'ecoparcs a la zona de la Vinya del Tot, a Sant Mateu de Bages (Tram. 250-00862/09)

Grup Parlamentari Socialista; Jordi Terrades i Santacreu, del Grup Parlamentari Socialista; Judit Carreras Tort, del Grup Parlamentari Socialista

3.       Proposta de resolució sobre el projecte de restauració de la zona de la bòbila de la Vinya del Tot, a Sant Mateu de Bages, i sobre els controls arran de la investigació del Seprona dels abocaments il·legals al dipòsit de runa de Callús (Tram. 250-00892/09)
Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya; Joan Puigcercós, del Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya

CIU havia presentat esmenes a les PR del Grup Parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa, i d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Resultats de les votacions:
-          A les esmenes: s’hi vota en contra
-          A les PR: tots els partits hi voten a favor a excepció de CIU que hi vota en contra, i del PP que s’absté. Per tant es desestimen.

Hi han assistit com a membres de la Plataforma Cívica Salvem Callús l’Alícia Sànchez, el Ventura Puig, el Lluis Martí i la Mireia Lladó; l’Albert Lázaro de la Plataforma de Cerdanyola, l’Enric Vall de Vilaramó, la Rosa Roger, la Sílvia Barea i el Ferran Puig en representació de l’Ajuntament de Callús, i el sr Pere Ribera de l’Ajuntament de Sant Mateu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada