dimecres, 8 d’agost del 2012

Al·legacions particulars Callús


OFICINA DE GESTIÓ AMBIENTAL UNIFICADA DELS SERVEIS TERRITORIALS DEL

DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT
Carrer Aragó, 244-248
BARCELONA
Expedient: B1AA1110027

AL·LEGACIÓ A LA SOL·LICITUD D’AUTORITZACIÓ AMBIENTAL DE L’ACTIVITAT D’UN DIPÒSIT CONTROLAT DE CLASSE II  AL MUNICIPI DE SANT MATEU DE BAGES

Qui subscriu.............................................................., amb DNI.....................................i domiciliat a........................................... de Callús

EXPOSO:
Vull expressar el meu rebuig a la ubicació d’un abocador de bales d’ecoparc, classe II, en el terme municipal de Sant Mateu de Bages, anomenat  “Vinya del Tòt”, a 1’5 Km. de Callús, per la manca de seguretat clarament detectada en altres abocadors similars i per les males olors que produeixen aquestes instal.lacions, reconegudes per la mateixa Administració.
També perquè en el projecte no es garanteix la NO contaminació del sòl i del medi ambient, tal com constarà en d’altres al·legacions.
Altrament, el pont que travessa el riu Cardener a Callús, pel qual haurien de passar camions de 35 Tm, és estret, té limitacions de pas per a un sol vehicle, amb el conseqüent augment de la intensitat de trànsit i els problemes d’estabilitat que la mateixa construcció té. Tot això ocasionaria greus problemes de mobilitat.

 Per tant,
DEMANO:
1-      L’ATURADA TOTAL DEL PROJECTE D’ABOCADOR AMB BALES D’ECOPARC EN EL TERME DE SANT MATEU DE BAGES.
Callús, ....... de juliol de 2012
Signat:..................................................


 HONORABLE CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT – GENERALITAT DE CATALUNYA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada